tiistai 4. elokuuta 2015

Elisaari, Älgsjö Inkoo

Kesä on vihdoin tullut! Ihanaa! Joka päivä pitäisi ennusteiden mukaan olla hellettä koko loppuloman ajan, pidetään peukkuja että tämä myös toteutuu.

Jakobshamnissa heräilimme rauhassa kun siirtymä Barösundin kautta Elisaareen ei ollut kovinkaan pitkä. Olimme suunnitelleet käyvämme kaupassa Barösundissa niin saadaan varastoja taas hieman täytettyä ennen Elisaareen siirtymistä. 

Barösundin satama oli idyllinen pieni kylä. Kauppa ei enää ollut Sale, mutta valikoima oli veneilijälle riittävä. Tankkasimme myös niin päästään Avancella pidemmälle. 

Elisaareen mennään kapeaa väylää pitkin joka tuntuu liian kapealta ja matalalta mutta sinne pääsee kuulemma reilusti yli 2m kölillä joten meidän 1,45m köli pitäisi mennä heittämällä, ja niinhän se meni. Mieletön väylä jonka takaa aukeaa kaunis satama. Satamassa oli hyvin tilaa joten päätimme ottaa poijun kauempaa kahvilasta. 

Saarella on pieni kahvila, suihkut, vessat, grillikatokset ja uimaranta yms. Luontopolku oli pettymys koska koko polku oli heinikon peitossa joten käännyimme takaisin varhaisessa vaiheessa. Saarella nähtiin myös paljon lampaita ja lehmiä. 

Päivän satama ohjelmaamme kuului pyykinpesua, lenkkeilyä sekä grillaamista yms.

Huomenna pitäisi puhaltaa itätuuli, niin lähdemme ehkä Jussarötä kohti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti